כאן מרוכזות כל הידיעות החשובות, מכל המקורות הנחשבים, בנושאי חוק ומשפט.
הערבה
עמית לוינטל ישראל היום 12.03.2010
"הגעתי לבית של המשפחה באילת ודמיינתי שאמא עוד רגע נכנסת, וגם אחותי שרית תכף מגיעה • אבא שלי אומר לי שמאז התאונה הוא נכנס לחדר שלי בלילה ורואה אותי בוכה מתוך שינה • כל היום המחשבות טסות לי בראש והגעגועים לא מרפים • מדי פעם אני חושב מה היה קורה אם כ...
אלמוג בוקר ואיריס מיזן נענע 10 03.03.2010
שבוע אחרי התאונה הקטלנית בצומת הערבה, קרוביהם של בני משפחת דהן עולים לקבריהם של חמשת ההרוגים, וכועסים על ההחלטה לשחרר את נהג המשאית למעצר בית. בן דהן שנותר יתום מאם ואיבד את שני אחיו: "אני לא יודע למה הם שיחררו אותו, למה הם עושים את זה. לא מספיק מ...
יוסי מזרחי | חדשות 2 mako 03.03.2010
שבוע לאחר התאונה בערבה, קרוביהם של בני משפחת דהן עלו היום לקברם. לתחושת האובדן נוסף גם כעס גדול על ההחלטה לשחרר את הנהג הפוגע למעצר בית. אך יותר מכל כרסם בהם הצער עם הגילוי שטלי דהן ז"ל שנהרגה בתאונה, הייתה בחודש השלישי להריונה. "אנחנו מנסים לחזור...
סיון רהב-מאיר | חדשות 2 mako 03.03.2010
בן דהן, שאיבד חמישה מבני משפחתו בתאונה הזוועתית בערבה בשבוע שעבר, קם מהשבעה ומתקשה להתאושש ולעכל את הטרגדיה: "קשה לשמוע שמשחררים את הבן אדם שרצח את אמא שלי, את אחותי, את אח שלי ואשתו עם בתם התינוקת"
אילנה קוריאל ידיעות אחרונות Ynet 01.03.2010
הנהג החשוד שגרם ברשלנות למותם של חמשת בני המשפחה סמוך לצומת הערבה, שוחרר למעצר בית מלא למשך 30 יום. אביו: נבקר את משפחת ההרוגים וננחם אותם
אלמוג בוקר נענע 10 01.03.2010
מעצרו של מוחמד אל-ג'בור, החשוד בגרימת מותם של 5 בני משפחת דהן בתאונה הקטלנית בשבוע שעבר, הוארך ביומיים. החשוד התלונן בפני השופט על תנאי מעצרו וטען כי השב"ס לא מספק לו שמיכות
אילנה קוריאל ידיעות אחרונות Ynet 01.03.2010
מוחמד אל-ג'בור, שפגע עם משאיתו בחמשת בני משפחת דהן שנהרגו, התלונן בבית המשפט על תנאי מעצרו: "אני מבקש שמיכות נגד הקור, ולא נותנים". גם קרוביו אמרו שזה "יכול לקרות לכל אחד", אך בן משפחת ההרוגים טען: "הוא רוצח"
יניר יגנה הארץ Haaretz 26.02.2010
במשטרה הדגישו כי מדובר בבדיקה ראשונית של הטכוגרף וכי תקינותו תיבדק בימים הקרובים. נהג המשאית בביהמ"ש: מצטער על התאונה הקשה
אורי קואל ותמר לוי גלי צה"ל 24.02.2010
שלושה מבני משפחת דהן, שנספו אתמול בתאונת הדרכים סמוך לצומת הערבה, הובאו למנוחות בבית העלמין באופקים. לפני כן נטמנה קרובת משפחת נוספת, שרית כהן. "אתה תמיד חושב שזה רחוק ממך, ולא מדמיין שזה יקרה לך. אני לא יודעת למה לא עצרו את הנהג לפני כן", אמרה לג...
יניר יגנה ויובל אזולאי הארץ Haaretz 24.02.2010
מעצרו של אל-ג'בור שפגע אתמול בכביש הערבה במכונית משפחת דהן הוארך בשלושה ימים. לדברי המשטרה, הוא העלה מספר גרסאות בחקירתו, וכולן נבדקות. מאות הגיעו להלוויות בני המשפחה