כאן מרוכזות כל הידיעות החשובות, מכל המקורות הנחשבים, בנושאי חוק ומשפט.
אשדוד
רונן דמארי מעריב NRG 30.08.2010
דוד חדד בן ה-18, שנדקר למוות לפי החשד בידי שכנו במהלך קטטה, היה מראשי חבורת שבאבניקים שהטילה את אימתה על תושבי רובע ז'
בית משפט השלום בקרית גת האריך בשמונה ימים את מעצרו של החשוד ברצח שאירע הלילה בשדרות ירושלים באשדוד. פרקליטו של החשוד: "מקווה שהמשטרה תמצה את החקירה"
יאיר הרוש mynet 29.08.2010
כך טוענת תושבת אשדוד שהגיעה לברר את נסיבות מעצרו של בנה בתחנת המשטרה, ולטענתה היא ובן זוגה הותקפו. "קצין הבילוש קפץ עליי, חנק אותי והוציא אותי בכוח החוצה", סיפר חברה. המשטרה:"אנו מנועים מלהגיב"
דווקא מי שאמור לחנך לנהיגה זהירה ובטוחה, היה מעורב בתאונה קשה תחת השפעת אלכוהול: מורה לנהיגה נתפס לאחר שדרס צעירה סמוך לחוף הים באשדוד, כשבדמו רמת אלכוהול שהיא כפולה מהמותר. למרבה ההפתעה, לאחר התאונה הוחזר לו רשיונו על ידי המשטרה
שמוליק חדד ידיעות אחרונות Ynet 29.08.2010
המשטרה חושדת כי הצעיר נדקר למוות על רקע סכסוך בין עבריינים. חשוד ברצח נעצר עם שניים שסייעו לו לכאורה
יוסי זילברמן | חדשות 2 mako 24.08.2010
שוטרי משטרת אשדוד ושוטרי מצ"ח הגיעו אתמול לבית זוג באשדוד, לאחר שחשדו כי במקום מסתתר עריק. "הם שברו את כל הבית, שוטר הביא לי מכה בבטן ואני בהריון", סיפרה האישה. המשטרה: "העריק בסיוע חברו הכשילו את עבודת המשטרה והופעל כוח סביר"
שליח הקטנוע שנפצע אמש בתאונה באשדוד ואנשי שירותי החירום שטיפלו בו לא יכלו להאמין למראה עיניהם: לאחר שהחליק שליח הפיצה עם קטנועו, הגיעה למקום מספר נערים שגנבו את משלוח הפיצה שהיה בקטנוע. לאחר מכן אף תקפו את אנשי "איחוד הצלה"
שמוליק חדד ידיעות אחרונות Ynet 29.07.2010
המשטרה חושדת כי שני תושבי אשדוד דרסו השבוע את ליודמיל שגל-סולטנוב, פינו אותה לתחנת מד"א ונמלטו. מצלמות האבטחה הביאו למעצרם, אך הם מכחישים את המיוחס להם
יאיר הרוש mynet 16.07.2010
אלמונים התעללו בגופותיהם של חתולים ועקרו את עיניהם. באחד המקרים פשטו עור מחתול וערפו את ראשו. "בני בן החמש ראה את זה והזדעזע, כל השכונה היתה מאכילה אותם יום יום", סיפר עד ראייה. עיריית אשדוד: "מדובר במקרה לא בתופעה"
אישה שחשדה ששכנתה מנהלת רומן עם בעלה תקפה את השכנה בפטיש, ניסתה להלום בה בכל הכוח ובנוסף לדקור אותה בתער. התוקפת נעצרה והוגש נגדה כתב אישום