כאן מרוכזות כל הידיעות החשובות, מכל המקורות הנחשבים, בנושאי חוק ומשפט.
שב"כ
עמיחי אתאלי מעריב NRG 27.08.2010
קרן פרלמן, אשתו של החשוד ברציחתם של 4 פלסטינים תצא בתמיכת ארגון כהניסטי להרצות ביו"ש "איך להתמודד עם מעצרים שעורך השב"כ"
נעמה לנסקי ישראל היום 27.08.2010
מכלאו בבואנוס איירס טוען יהודה כהן לסיפור מצמרר • לדבריו, בעשור האחרון שימש סוכן סמוי של השב"כ וסיפק חומרי מודיעין קריטיים על המתחולל בלב ליבו של הימין הקיצוני • כשהלחצים הנפשיים הכריעו אותו הפסיק את פעילותו, למרות התנגדותו של השב"כ • התוצאה, לטענ...
שלמה פיוטרקובסקי ערוץ 7 26.08.2010
תושב השומרון א', נחקר אתמול במשרדי היחידה הארצית לחקירה כלכלית, בחשד שפרסם את תמונת הסוכן "דדה", כך מדווח אתר 'חננו'.
נעמה לנסקי ישראל היום 25.08.2010
יהודה כהן הואשם באונס ונמלט מהארץ באמצע משפטו • נעצר בארגנטינה לפני כ־9 חודשים ומסרב להסגרה • "הייתי סוכן סמוי בימין הקיצוני ורציתי לעזוב- אז תפרו לי תיק" • הסיפור המלא במוסף "ישראל שישבת"
שמעון כהן ערוץ 7 23.08.2010
בהמלצת השב"כ סירבה המדינה להעניק לערבי תושב יו"ש לעבור להתגורר מחוץ ליו"ש עם אשתו. ביהמ"ש ביטל את ההחלטה.
שמעון כהן ערוץ 7 23.08.2010
נעם פדרמן מספר על החוברת אותה חיבר, חוברת שסייעה לחיים פרלמן לעמוד בלחצי חקירות השב"כ.
עמיחי אתאלי מעריב NRG 21.08.2010
"הם ניצלו אותי. קיבלתי כסף, אבל כשביקשו חומרים על פגיעה בערבים ושידלו לבצע עבירות, הבנתי שהסתבכתי". חקירת השב"כ, גרסת פרלמן
גיא ורון גלי צה"ל 20.08.2010
ההר הוליד עכבר, או, כך מסתמן - ההר הוליד חף מפשע: חיים פרלמן, מי שכונה "המחבל היהודי" וכבר נחשד ברציחות וניסיונות רצח רבים ומגוונים של ערבים, צפוי לשוב בקרוב לביתו נקי מכל עבירה לאחר שהשב"כ לא הצליח להוכיח החשדות נגדו. הדוקר או הדוקרים האמיתיים ימ...
רועי שרון נענע10 20.08.2010
מי שכונה "המחבל היהודי" ושוחרר למעצר בית מדבר על השב"כ ושיטות החקירה שננקטו נגדו. כעת, הוא אומר שאינו יודע מי הוא רוצח ארבעת הפלסטינים. "שיחפשו את הדוקר הסדרתי, אני לא יודע מי הוא"
עוזי ברוך ערוץ 7 18.08.2010
בית המשפט המחוזי בפתח תקווה קיבל בצהרים חלקית את ערעורו של חיים פרלמן ואיפשר לו לצאת ממעצר בית לצורך פגישה עם עורך דינו.