כאן מרוכזות כל הידיעות החשובות, מכל המקורות הנחשבים, בנושאי חוק ומשפט.
ערוץ 2
עידן יוסף NEWS1 15.06.2010
אומ"ץ תובעת את הפסקת עבודתו המיידית של מגיש החדשות בערוץ השני אבנרי: "רק התחייבות חד-משמעית של לפיד שאין לו כל כוונה ללכת לחיים הפוליטיים יכולה למנוע הפסקה מיידית של עבודתו"
עידן יוסף NEWS1 15.06.2010
מבקש ממעסיקיו כי יאפשרו לו לקחת פסק-זמן מהגשת חדשות של חצי שנה לפני שיקבל החלטה האם להצטרף לפוליטיקה
לי-אור אברבך גלובס 10.06.2010
יו"ר אומ"ץ אריה אבנרי פנה בעניין למנכ"ל חדשות 2, אבי וייס, וליו"ר הרשות השנייה, אמנון נדב ■ אתמול פורסם כי מועצת הרשות השנייה תבחן את המשך עבודתו של לפיד כמגיש "אולפן שישי", זאת עקב התבטאויותיו הפוליטיות
טוענים כי שידור הקלטות יומיים לאחר פתיחת המשפט ויומיים לפני קיום דיון בתיק מהווה ניסיון לשבש הליכי משפט ולהשפיע על עדים
אלה לוי-וינריב גלובס 15.03.2010
טוענת כי פגישה שבה תיארה מעשים מיניים שביצע בה רצון בהיותה בת 14 צולמה באמצעות מצלמה נסתרת ושודרה ללא הסכמתה בתוכנית "אולפן שישי" ■ הגישה תביעה נגד חדשות ערוץ 2 בסך 200 אלף שקל
עוזי ברוך ערוץ 7 22.02.2010
שוטר מג"ב זרק אבנים לעבר כתב ערוץ 2, אוהד חמו, לאחר שחשב שחמו הוא פעיל ימין שמבקש להגיע לבית כנסת ביריחו.
בעקבות פניית פורום המשפטנים הורתה קשת להפקותיה השונות להשתמש בחלופה לסיגריות במקרים בהם העישון נדרש כדי לאפין דמות
בית המשפט המחוזי בתל אביב אישר הסדר פשרה בין ארגוני החירשים ובין חברת החדשות והזכייניות רשת וקשת וקבע, כי התנהלותו הראויה של המבקש בהליך מצדיקה פסיקת גמול גבוה לו ולבא כוחו.
לי-אור אברבך גלובס 23.11.2009
חולקות על גובה החוסרים שלהן בתחום הסוגה העילית, וטוענות כי לו מיקוד הרגולציה היה מופעל כבר ב-2008 - היה החוסר שלהן בתחום סוגה עילית עומד על 5 מיליון שקל ולא על 40 מיליון שקל
לי-אור אברבך גלובס 19.11.2009
בתחקיר שישודר הערב יוצג אדם המתחזה לכאורה לעובד לשעבר בענקית הסלולר וודאפון וגובה עשרות אלפי שקלים על ייעוץ לחברות טלקום ■ ביהמ"ש דחה את הבקשה לצו מניעה שהגיש האדם העומד במרכז התחקיר