כאן מרוכזות כל הידיעות החשובות, מכל המקורות הנחשבים, בנושאי חוק ומשפט.
סחיטה
איילה חננאל וואלה! 04.08.2010
שוטרי ימ"ר תל אביב עצרו נער תושב יהוד בחשד שניהל הימורים במסגרת משחקי "טקסס הולדם" בהשתתפות עשרות נערים. על פי החשד גבה הנער חובות מהמפסידים באיומים ואלימות
יואב זיתון ידיעות אחרונות Ynet 04.08.2010
נרקומן לשעבר ובת-זוגו נעצרו בחשד שבמשך שבועות התעללו קשות באמו וניסו להשתלט על ביתה. בין היתר, חושדים כי החברה כיבתה סיגריה על גופה של האם וגרמה לה לצלקת
איילה חננאל וואלה! 03.08.2010
בני זוג מאור יהודה נעצרו בחשד שהתעללו באמו של הגבר וסחטו ממנה כסף. לפי החשד, בני הזוג, מכורים לסמים ומחוסרי עבודה, התגוררו בבית האם ונהגו להכותה ולכבות עליה סיגריות
אלי סניור ידיעות אחרונות Ynet 03.08.2010
פקח בעיריית אור-עקיבא נעצר בחשד שסחט על עובדת לשכת התעסוקה בעיר, החשודה שסידרה דמי אבטלה פיקטיביים. בנוסף התברר כי בשל "פעילותה" זינק אחוז המובטלים
טובה דדון ידיעות אחרונות Ynet 29.07.2010
בת 17 מקריית מלאכי לא הייתה מרוצה מיחסיה עם צעיר שעמו יצאה. לפי כתבי האישום שהוגשו, היא ביקשה משני אחיה ומחברם "לטפל" בו - והם עשו לו "כיפה אדומה" אכזרית
שלי טפיירו נענע10 19.07.2010
קלטות מצלמות האבטחה חושפות לטענת הפרקליטות חשדות לסחיטה. בצילומים נראה אלפרון נכנס למסעדה כדי לדבר עם הבעלים. "חבל שלא תעבוד איתי", הוא אומר וחברו מתפרץ אל מטבח המסעדה. סנגורו: "אין כאן ראיות לסחיטה באיומים"
רענן בן צור ידיעות אחרונות Ynet 15.07.2010
נער בן 14 מנתניה נאלץ לגנוב עשרות אלפי שקלים מבית סבו, ולהעבירם לנערים שהיכו אותו ואיימו עליו. כאשר הכסף אזל, הוא סיפר לסב על המתרחש והתלונן במשטרה. הכסף שימש את הסוחטים לבילויים
מיכל שפירא מעריב NRG 15.07.2010
בעודה נמלטת, נערת הליווי החשודה בסחיטת אדריכל מספרת למעריב על רצף האירועים. "הוא אנס אותי ופחדתי שייקחו לי את הילד"
אבי אשכנזי ונתיב נחמני מעריב NRG 14.07.2010
המשטרה מחפשת אחר צעירה החשודה בניסיון לסחוט אדריכל מוכר, תושב צפון ת"א, לאחר שקיימה איתו יחסי מין. בן זוגה, שהיה שותף לסחיטה, נעצר במהלך מארב משטרתי. הצעירה הוכרזה כעבריינית נמלטת
עופר וולפסון NEWS1 08.07.2010
הפרקליטות הגישה לביהמ"ש המחוזי בת"א כתב אישום נגד ארבעה נאשמים שעסקו במתן הלוואות בשוק האפור, בחשד כי קנסו ואיימו על לווים שפיגרו בתשלומים