כאן מרוכזות כל הידיעות החשובות, מכל המקורות הנחשבים, בנושאי חוק ומשפט.
אלי רייפמן
מארק שון כלכליסט 07.09.2010
יממה לאחר הצו המחייב החברה לדווח על חלוקת דיבידנד עתידית, פונה השופטת בצעד חריג לחברה ולא לרייפמן עצמו
שמוליק שלח גלובס 07.09.2010
הצו ניתן בעניין הדיבידנד שעשויה אמבלייז לחלק עקב מכירת חלקה בפורמולה ■ עו"ד איתן ארז ביקש לעכב את חלוקת הדיבידנד לרייפמן, מפאת החשש שינסה "להבריח את הנכסים מנושיו"
הילה רז The Marker 06.09.2010
רייפמן: "הנאמנים המחזיקים במניות באנגליה מתכחשים לכך שיש להם מניות שלי"
תני גולדשטיין ידיעות אחרונות Ynet 05.09.2010
אלי רייפמן, בעל השליטה לשעבר בחברת אמבלייז ומרצה מבוקש לקבלה שנכנס ויוצא מהכלא, בראיון ראשון מאז שחרורו האחרון: "אני מסכים לגמריי שמי שחייב כסף אסור לו ללמד קבלה. המטרה שלי היא להחזיר, אבל איתן ארז לא נותן לי"
גיא גרימלנד The Marker 09.08.2010
עורך הדין של אמבלייז: "חבר מושבעים בניו יורק שיכלול 3 כושים, 3 יהודים ו-3 היספנים יקבעו פיצוי גדול"
ענת רואה כלכליסט 03.08.2010
רייפמן התלונן על דברים שאמר לו עו"ד איתן ארז, סגן ראש הלשכה והממונה על נכסיו מטעם ביהמ"ש. ועדת האתיקה הביעה מורת רוח מהדברים, אך גנזה בשלב זה את התלונה כדי "להימנע ככל האפשר מהתערבות בהליכים תלוים ועומדים"
בלומברג כלכליסט 29.07.2010
החברה שהוקמה על ידי אלי רייפמן הגישה תביעה נגד ענקית הטכנולוגיה בבית המשפט הפדרלי בניו יורק - טוענת כי אפל הפרה פטנט שהחברה רשמה ב-2002
איתי הר אור כלכליסט 22.07.2010
לטענת רייפמן נוצר בעניינו "מצב קפקאי", כשמצד אחד בהליכים אזרחיים המתנהלים נגדו נטען שיש בידיו מניות אמבלייז אותן הוא לא מעביר, ומצד שני בהליכים פליליים נטען כי אין ברשותו מניות אלה
שרי מקובר-בליקוב מעריב NRG 11.07.2010
ביום ראשון השבוע נכנס אלי רייפמן לכלא בפעם השלישית, אחרי ששוב לא העביר את מניותיו ב"אמבלייז" לידי כונס הנכסים. המיליונר לשעבר, שחייב בין השאר עשרות מיליוני שקלים לשלי נרקיס ושניצל משני ניסיונות התנקשות, מתעקש שכולם פשוט מתנכלים לו. בדרך אל המאסר ה...
חן מענית גלובס 29.06.2010
ביהמ"ש העליון דחה את ערעורו של מייסד אמבלייז על החלטת המחוזי לשלוח אותו למאסר של 45 ימים בגין הפרת הוראת ביהמ"ש להעביר את מניותיו בחברה למנהל המיוחד של נכסיו, עו"ד איתן ארז